Na houby na jaře? Ne, nezbláznili jsme se. Připravit si nevšední houbařský a kulinářský zážitek můžete hned, když roztaje sníh. V přednášce se mimo jiné dozvíte, do jakých oblastí se vydat na jaře za houbami. Seznámíte se například s kačenkou českou, desticí chřapáčovou nebo s mnoha druhy smržů, které gurmáni doslova vyvažují zlatem. Zjistíte, jaké hřiby se objevují nejdříve, a že k tomu, abyste nalezli čirůvku májovku nebo závojenku podtrnku, nemusíte ani opustit Prahu. A k tomu ještě mnohem více zajímavých informací ze světa jarních hub.

Kdy: 
čtvrtek 21. března 17.30–19.30
Kde: 
Obecní dům ve Vysočanech, Jandova 4, registrace ve 2. patře
Cena: 
350 Kč

Bezbariérový přístup zajištěn.

Kapacita omezena, rezervace nutná (kurzy@divadlogong.cz, 777 853 883, elektronická přihláška). Kurz je nutné uhradit nejpozději 7 dní před jeho konáním, není-li domluveno jinak.